Dekkavdeling - for alle typer kjøretøy

auto-elektro-dekk

Sommerdekk, vinterdekk med eller uten pigger

Vi leverer sommer- og vinterdekk til alle kjøretøy.

Vi fører dekk fra flere dekkfabrikanter for å kunne tilby de beste dekk for akkurat din bil. Våre premium merker er: Bridgestone, Nokian, Michelin, Toyo, Firestone og Continental. I det litt rimeligere segmentet har vi et stort utvalg av merker og  dekk med egenskaper til alle typer kjøring og underlag. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med et korrekt og trygt valg av dekk til din bil.

Vårt brede dekkutvalg gjør det opsjonelt å velge alt fra høykvalitetsdekk og populære testvinnere til dekk i en rimeligere klasse. Uavhengig av pris ønsker vi å levere produkter med god kvalitet. Husk også at du kan bruke vår tjeneste "Søk etter bildeler" for å finne dekk som passer din bil.

Vi er også stolte av å kunne tilby et meget bredt utvalg i felger. Aluminiumsfelger pynter opp bilen, og her er utvalget stort. Vi tilbyr felger i alle prisklasser, kom innom oss for et godt tilbud på felger til din bil!

Hos oss får du også dekk til lastebil, traktor og landbruksmaskiner, anleggsmaskiner samt smådekk til alt fra trillebårer til ATV og hengere. Vi harflere gode referanser både lokalt og nasjonalt, så ikke nøl med å kontakte oss for tilbud.

På vår dekkavdeling har vi også kjettinger til alle typer kjøretøy fra Lilleseth Kjetting. Norsk kvalitet til gode priser.

logo big NO

Velkommen til Auto-Elektro i Næringsveien 3, Kristiansund. 

Kontaktinfo

71 56 59 60 · 91 34 12 05
71 56 59 61
post@auto-elektro.no

Åpningstider butikk

Man-fre: 08:00-16:00
Lør-søn: stengt